Om oss

Om Företaget

Städsystem Ab på Åland är det ledade serviceföretaget inom städsektorn och har funnits sedan år 2000. Vi har i huvudsak vuxit tack vare referenser från nöjda kunder. Vi tycker att våra kunder skall få en snabb respons och vi är lyhörda för behov och önskemål och är beredda att skräddarsy ett uppdrag som passar alla våra kunder.

Kvalitét är vårt nyckelord och genom vårt mångåriga arbete med lokalvård, har vi fått en god uppfattning om vad god städkvalitet är.

Vi strävar också efter att ha en personlig relation till våra kunder och vi vill skapa ett långsiktigt samarbete som lönar sig för båda parter.

För att skapa dessa förutsättningar är vi nu även från år 2016 ISO-certifierade inom både ISO 14001 (Miljöledning) och ISO 9001 (Kvalitet) som på alla sätt återspeglas inom vårt arbete i alla led såsom: miljöarbetet, personalvården, utövande av tjänster och utbildad personal m.m.

Läs gärna mer om våra tjänster och produkter här på vår hemsida och är det något Ni funderar över eller har frågor gällande vår verksamhet är Ni välkomna att kontakta oss.

STÄDSYSTEM AB